Deface Bypass Admin Login Page with NoRedirect



Assalamualaikum W.r W.b
hallo semuanya bertemu lagi dengan saya
kali ini saya akan memberikan tutorial deface metode
Bypass Admin Login Page with NoRedirect

Bahan - Bahan
1. Internet lah boy yakali kaga pake internet.
2. Dork:inurl:/admin/login.php
             inurl:/administrator/
             inurl:/admin.php
*kembangkan lagi ya
3. Download and install NoRedirect Add-ons in firefox disini : Add-ons
*ini di mozilla ya kalo google kaga tau gw wkwk

Oke langsung saja...
- Dorking terlebih dahulu memakai dork diatas dan.
- Jika sudah menemukan halaman adminnya.
- Langsung saja kita buka no redirect nya.
- Isi bagian nya seperti ini.
- lalu setelah itu tinggal kita ubah url nya yg tadinya.
         */login.php menjadi index.php
- nah disini kebetulan target saya dashboard admin nya itu /admin/index.php
          *ga semua dashboard admin /index.php bisa juga yang lain misalnya
                -/dashboard.php
                -/home.php
            *dan masih banyak lagi.
- dan yap kita sudah masuk di halaman admin tanpa harus login 
- sekarang terserah kalian mau di apain deh mau upload shell atau edit berita atau apalah.

NB:kaga semuanya admin login page bisa diginiin ya, ya kali bisa diginiin semua wkwk

Okelah mungkin cukup sekian tutorial saya kali ini.
Sekian terima kasih..
See you on the next tutorial babay...

1 Response to "Deface Bypass Admin Login Page with NoRedirect"

  1. Welome to millinium online pharmacy Purchase Dexedrine Online Without Prescription Legit in a Legal Way.
    Dexedrine is a drug used to treat Attention Deficit Hyper-innovativeness Disorder (ADHD). It changes the measure of certain common substances in the cerebrum. Dextroamphetamine likewise has a place with a class of medications known as energizers. it encourages increment your capacity to remain concentrated on a movement, focus improves ones listening aptitudes. More to that this medicine is likewise used to treat some dozing issue (narcolepsy) which encourages you remain conscious during the day. anyway it ought to be utilized to hold off rest or to treat tiredness in those that don’t have a rest issue. Purchase Dexedrine Online Here Without Prescription.

    Best Place to Buy Dexedrine Online Without Prescription–Dexedrine available to be purchased Here Safely and Legit Buy ADHD Medication Online
    Here, you can securely and safely purchase Dexedrine online without remedy. Our Products are of the best quality from FDA Approved offices. Bundling is sheltered and sending is 100% attentive and conveyance is quick. We transport with different expedited delivery conveyance administrations like DHL, FedEx, EMS…
    www.milliniumpharmacy.com

    ReplyDelete

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel